Η Marine AGlaze έχει αναπτύξει ένα Superyacht Glaze που αποσκοπεί τόσο στην προστασία των βαμμένων επιφανειών των σκαφών, τα οποία έχουν εξαιρετικά λεπτό στρώμα βαφής, όσο και στη βελτίωση του φινιρίσματος αυτών των επιφανειών, γεγονός που με τη σειρά του μειώνει το κόστος συντήρησης κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σε αντίθεση με τα κανονικά σφραγιστικά AGlaze, αυτό το Superyacht Glaze έχει δοκιμαστεί από μεγάλους κατασκευαστές χρωμάτων για να διασφαλίσει ότι μπορεί να διατηρήσει τα πρότυπα εγγύησης.

Αν ψάχνετε να γυαλίσετε ένα σκάφος που έχει κατασκευαστεί από GRP, το Marine Glaze GRP (σε φιάλες 1 λίτρου) έχει αναβαθμιστεί για επαγγελματική χρήση, καθιστώντας ευκολότερη την εφαρμογή του, χρησιμοποιώντας το σύστημα σφουγγαρίσματος. Με τις υψηλά απαιτήσεις που προκύπουν από τα σκάφη που αποστέλλονται προς τη ναύλωση, καταλαβαίνουμε ότι το superyacht σας χρειάζεται να δείχνει το καλύτερο δυνατό. Τα glazes μας εξασφαλίζουν ότι το σκάφος σας διατηρεί μια λάμψη όλο το χρόνο μετά από μία εφαρμογή ειδικά όταν αυτή συμπληρώνεται κάθε χρόνο.

Τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί από μερικούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές χρωμάτων Superyacht, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι τα συστήματα AGlaze δεν βλάπτουν ή βλάπτουν το σύστημα βαφής τους.

Το νέο μας Superyacht Hull Cleaner, λειτουργεί για την απομάκρυνση των λεκέδων κοντά στην περιοχή των εξατμίσεων του σκάφους και των λερωμένων επιφανειών στις βαμμένες επιφάνειες. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 0030-6972070137 ή επικοινωνήστε με τους συνεργατες μας Superyacht, RMP Marine. Είναι οι μοναδικοί εφαρμοστές Superyacht με άδεια χρήσης των προϊόντων AGlaze. Παρακαλώ σημειώστε ότι το Superyacht Hull Cleaner δεν είναι διαθέσιμο για αγορά on-line, δεν είναι το ίδιο προϊόν με το κανονικό μας Hull Cleaner.

Μην ακούτε τα λόγια μας», αν θέλετε να ακούσετε τι σκέφτονται για τα προϊόντα μας οι Πλοίαρχοι των διαφόρων Superyachts παγκοσμίως, επισκεφτείτε τη σελίδα σχολίων.

Προτού υποβάλετε οποιοδήποτε υλικό glaze στο Superyacht σας, σας συνιστούμε να έρθετε σε επαφή είτε με εμάς είτε με την RMP Marine για να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε και η εταιρία που εφαρμόζει τα υλικά είναι αυθεντικά.

RMP Prestige – Worldwide Distributors

The worldwide distribution and application of all our AGlaze Superyacht products is now handled by RMP Prestige. RMP Prestige were an easy choice due to their wealth of knowledge and connections within the super yacht industry, increasing awareness and growth of the AGlaze brand. RMP undertake intensive training programmes with all their partners to ensure all work meets their high standard of work they have maintained over the last 14 years.

Martin Wilkinson +44 (0)7484 831607
David Rengert +33 (0)626 984 365
www.rmpprestige.com

Contact Numbers

RMP Prestige UK +44 7484 831607
RMP Prestige Asia +852 90960653
RMP Prestige France +33 626 984 365
RMP Prestige Spain +34 609 13 61 65
RMP Prestige Italy +33 626 984 365
RMP Prestige USA +1 954 764 0975
RMP Prestige Middle East +971 50 653 4214

0

Start typing and press Enter to search